Header widget area left
Header widget area right

Wie we zijn

Wij zijn het administratiekantoor voor de kleine ondernemer in Dronten, gericht op een gezonde financiële huishouding van kleine ondernemers en particulieren.

 

In 2006 zijn wij begonnen thuis aan de keukentafel, en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die klaar staat voor inmiddels meer dan 70 ondernemers en ruim 400 particulieren.

Inmiddels zijn we de keukentafel ontgroeid en houden wij kantoor in ons eigen kantoor wat is aangebouwd  aan de Lepelaar 30 in Dronten.

Hier kunnen wij u in alle rust ontvangen.

  • Persoonlijke aanpak

  • Betrouwbaar

  • Flexibel

  • Meedenkend

Onze Doelstelling

De doelstelling van ons kantoor is, om voor zowel de kleine zelfstandige als de particulier, de financiële vraagstukken helder en inzichtelijk te maken. Waarbij de klant de geruststelling heeft, dat zijn zaken deskundig en tijdig worden afgehandeld.

Onze Diensten


Voor Ondernemers en Freelancers verzorgen wij de boekhouding, met daarbij de fiscale afhandeling van zowel Omzetbelasting als Inkomstenbelasting en Loonadministratie. Waar onze werkzaamheden precies uit bestaan bepaalt u zelf. In overleg bepalen wij ons takenpakket. Wilt u de gehele boekhouding uit handen geven? ,of wilt u alleen dat wij aan het eind van het jaar uw boekhouding controleren en uw aangifte inkomstenbelasting verzorgen? Alles is mogelijk, u bepaalt dit zelf!
Voor de particulier verrichten wij allerhande fiscale vraagstukken zoals onder andere het doen van aangifte inkomstenbelasting en het aanvragen van diverse toeslagen.
Tevens bieden wij hulp in het inzichtelijk krijgen en op orde brengen van de huishoud financiën.
Ook in het geval van een overlijden, kunnen wij de nabestaanden van dienst zijn in de afhandeling van het financiële traject van de overledene.

Uw Mening


Persoonlijke aanpak75%
Betrouwbaar85%
Meedenkend65%
Flexibel70%