Header widget area left
Header widget area right

uw aangifte inkomstenbelasting 2014

Posted by familyfinance in Geen categorie | 0 comments

Belasting_0548_mod_1200pxKrijgt u geld terug ?

Ook dit jaar kunt u weer bij ons terecht voor de aangifte inkomstenbelasting over 2014.

Wij helpen uw graag , door uw aangifte netjes en tijdig voor u in orde te maken.

Wanneer u ervoor kiest om door ons uw aangifte te laten verzorgen, hebben wij een aantal gegevens van uw nodig. Om deze gegevens te verzamelen gebruiken wij ons Schema 2014. Met dit formulier kunt u de benodigde gegevens en bescheiden verzamelen. U kunt dit formulier hier downloaden.

De tarieven voor het doen van uw aangifte zijn dit jaar:

voor alleenstaanden      € 80,-
en voor fiscaal partners  € 85,-.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, inclusief eventuele beantwoording en afhandeling van vragen van de inspecteur na het doen van aangifte. Prijzen zijn gebaseerd op het door de klant aanleveren per post of digitaal van de benodigde bescheiden.

 

10 euro

Korting bij digitale afhandeling
Bij de aangifte inkomstenbelasting bieden wij de mogelijkheid voor een korting van € 10,- per aangifte. U kunt hiervan gebruik maken wanneer u ervoor zorg draagt dat wij u niets per post hoeven terug te sturen. U levert de gevraagde bescheiden aan als kopieën , of u stuurt alles ingescand per e-mail naar ons toe.

U krijgt dan van ons de aangifte per e-mail als pdf .Hiermee besparen wij de kosten van het kopiëren van uw bescheiden voor ons dossier en de alsmaar stijgende porti kosten, en kunnen wij u de korting verlenen

agendabelasting spreekuur
ook dit jaar bieden wij weer de mogelijkheid, om uw bescheiden persoonlijk aan te leveren op ons kantoor in Dronten.
Hiervoor hebben wij een drietal dagen in onze agenda gereserveerd. Ook hierbij geld, levert u de gevraagde bescheiden als kopieën aan, dan kunt u gebruik maken van onze kortingsregeling.

 

Onze spreekuren zijn:
24/2/2015
09.00 tot 21.00 uur

04/03/2015
09.00 tot 21.00 uur

17/03/2015
09.00 tot 21.00 uur.
U kunt een afspraak hiervoor maken op telefoonnummer 0321-339053 of via e-mail info@familyfinance.nl
Verruimde aangifte periode
Met ingang van dit jaar, heeft de belastingdienst de periode voor het doen van aangifte veranderd. U mag tegenwoordig uw aangifte inleveren vóór 1 mei 2015 in plaats van vóór 1 april 2015.
Echter doet u aangifte vóór 1 april, dan heeft u bericht ( en uw eventuele teruggave) vóór 1 juli. Doet u na 1 april aangifte, dan heeft u deze garantie niet, en kan de belastingdienst u niet aangeven wanneer u wél bericht heeft.

Levert u bij ons uw bescheiden compleet aan vóór 18 maart, dan garanderen wij dat wij de aangifte vóór 1 april versturen.

Comments are closed.